FILMARE BOTEZ PLOIESTI 2015

FILMARI HDV BOTEZURI 2015

Subscribe

Contact:  0720.319.078 & 0761.699.946   
 Facebook Page Click Photo


Transformă botezul îngeraşului tău într-un botez din basme, o amintire de neuitat ce va rămâne întipărită în sufletul tuturor participanţilor prin prezenţa celor trei Zâne Ursitoare Moderne.
Prin magia botezului, noi ne transformăm în zâne ursitoare moderne şi venim pe fire de aur şi de rouă că să aflăm fiinţa nouă, iar prin cuvinte tainice rostite în praf de stele, sub lumina lunii, îi sortim pruncului de sănătate, de belşug, de bunătate..Dar pe lângă o atmosfera de poveste, plină de emoţie, va putem oferi şi momente haioase, texte personalizate şi multe surprize…Tot la cererea dumneavoastră, va putem ursi şi la nuntă.. Nunta nu ar fi completă fără Vornicesele , care vin să ureze mirilor “Casă de piatră”, belşug, armonie şi fericire!
 La cererea dumneavoastră, există şi cea de-a patra zână, Ursitoarea cea Rea, care, pentru că nu a fost invitată la sărbătoare, încearcă să-i ursească pruncului de rău. Dar Zânele Ursitoare Moderne o îndepărtează, folosindu-se de puterile lor magice, dar şi de alte mijloace, oferindu-va un spectacol plin de umor..